Monday, April 25, 2011

Nabil dan bayang-bayang

2 comments
Hari ini cukup seminggu Nabil selsema... tapi sebelum tido malam ok, tak susah sgt walaupun bunyi nafas dia kuat. tapi 2 malam kebelakangan ini susah nak tido, pusing sana..pusing sini...laaaama baru bleh lelap betul-betul. Kesian anak mama, minum susu pun kurang..makan pun kurang sikit, tapi main tak kurang pun..aktif macam biasa. So, tadi bawa ke klinik, bukan nak minta ubat selsema, just bagi sedut gas tu..gas apa ntah
Nabil ok je masa jumpa doktor, tapi nampak dia takut-takut sikit sebab doktor tu indian and agak besar la saiz kalau banding dengan abah. Nabil still senyum-senyum lagi, then doktor tu cakap, "okay senyum-senyum dulu, kejap lagi sedut gas mesti nangis"
skali bila pegi sedut gas, Nabil siap sengih-sengih lagi..ingat orang tengah main dengan dia, hi3, tak nangis pun.. Apalah doc ni, ingat Nabil lembik ke..setakat sedut gas ni, buat apa nak nangis..hehehe...
itu saja cerita untuk hari ini..layan video Nabil main dengan bayang-bayangnya..

video

Comments

2 comments to "Nabil dan bayang-bayang"

ramizah said...[Reply to comment]
April 26, 2011 at 9:31 PM

nakal2..moral of the story, nabil nk "kawan" :-)

Janna Wan Muhammad said...[Reply to comment]
May 2, 2011 at 3:59 PM

ahahah...naka nabil,nabil sebut baby ko satni ? alahai nabil...nabil nok ssaim la tu...dgn bayang2 pon jadi la nabil.....miss you Nabil !

Followers

Top Commenters

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com