Friday, March 4, 2011

rasa bersalah..

4 comments

Kadang-kadang rasa bersalah angkat anak pagi2, tgh tidur pegi letak rumah orang.. Rasa lagi bersalah bila dia nangis masa lambai kita pergi..(rasa nak nangis jugok) Rasa bersalah tinggalkan anak separuh hari kadang2 smpai petang membesar di rumah orang lain..Rasa bersalah sebab kita dulu ma duk jaga siang malam, setiap saat. Tak pernah pun ma pegi tinggal kat rumah orang lain..Harap tua nanti takdela anak nak tinggal kita kat rumah orang lain.. Nauzubillah..

tengok tidur mcm ni tak sampai hati nk kacau kan.. this was 5.40 in the morning, turun awal ckit sbb sukan.


Comments

4 comments to "rasa bersalah.."

Janna Wan Muhammad said...[Reply to comment]
March 4, 2011 at 10:13 PM

apa boleh buat, mama has go to work, I believe if mama kaya raya mama would rather to stay home and take of Nabil fulltime, kan mama ? what ever mama do...mama always wants the best for nabil...it's okay mama...Nabil understands.

can't wait to meet all of you !

ise3339 said...[Reply to comment]
March 4, 2011 at 11:03 PM

@Janna Wan Muhammad u r absolutely right che ja..hi3, bilo la nok kayo nih..

fatien adibah said...[Reply to comment]
March 5, 2011 at 12:23 AM

xpo,nabil jadi anak juruh nanti ni..:)

ise3339 said...[Reply to comment]
March 5, 2011 at 5:00 PM

@fatien adibah ye che adek..juruh mcm che adek la:)

Followers

Top Commenters

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com