Friday, March 18, 2011

Birthday dan Lucu

2 comments
Birthday Nabil sebenarnya 11 Mac, tp hari selasa 15 Mac baru bleh sambut sikit2..sambut pulak di Keningau, che ja bagi hadiah sepasang baju, and sepasang sandal untuk Nabil, tQ!! bukan ada parti apa2 pun, Cuma che ja buat kek yg comel n best utk Nabil. So layan gambar jela ye..

Tepuk tgn untuk diri sendiri

Ada orang cuba menyembunyikan mulutnya...hehehe..cerita lebih lanjut di bawah ye:)

Bola tu ayh sin yg lukis dan pewarnanya mmg blm smpat kering pun..so budak2 sibuk nak mkn tiang gol tu, sebab ada satu je gol, jadi kak ja pun potong 4, sama rata, tapi ada seorang ni, dia tak sabar nak ambil bola tu, sebab semua duk tunggu tiang gol, jadi bila mak dia cakap ambil la bola tu kalau nak..dia pun terus sambar and masuk mulut..yum yum yum delicious (ikut mcm nana ckp).

Tiba2..tengok mulut dia tgh kunyah dah jadi hitam..gigi pun hitam, lidah pun hitam..mcm hantu hehehe..jadi semua pun gelak besar sampai sakit perut..tuan punya badan masih terpinga-pinga kenapa la semua orang gelak tgk aku ni..hi3, bila dia pegi tgk cermin barulah dia pun gelak besar.. che adek, itulah peristiwa lucunya..

Gambar suspek/mangsa sempat jgk di snap oleh pro photographer:)

tapi ni dah kurang sikit la hitam die..

Kakak, sorry ye che t cerita pasal kakak..jgn marah ye:) bye bye!!

p/s: bukan senang nak senang nak bukan susah nak susah


Comments

2 comments to "Birthday dan Lucu"

fatien adibah said...[Reply to comment]
March 19, 2011 at 5:19 AM

ini ke cerita lucunye..hihi.lawoks che mek sophea nihs...:)

Janna Wan Muhammad said...[Reply to comment]
March 20, 2011 at 6:55 PM

tu la kalu tok sabar2...

Followers

Top Commenters

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com