Wednesday, March 16, 2011

Trip to Keningau

8 comments

Sebelum cerita apa2, Al-fatihah kepada my Mok Long, kakak kepada my Abah yang meninggal dunia pagi tadi..semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh mok long.. we’ll miss you..

Cuti sekolah ni, kami pegi jalan2 di KK dan pegi melawat my sister kakja and her family di Keningau. Flight ke KK hari Sabtu, bermalam di KK, hari Ahad baru pegi Keningau dengan dijemput oleh Kak Ja n family.

Alhamdulillah Nabil ok, juruh..tak byk ragam..Cuma selsema sikit, mgkin bilik di hotel tu sejuk n berhabuk ckit..apa2 pun nabil is very happy n get along well with his cousins yg meriah di Keningau. Rasa macam nk cepat2 bg adik bradik yg lain utk Nabil.. Tapi sabar..one by one..hi3

ni on the way ke Keningau, singgah di ats bukit (Crocker Range) bergambar, Nabil tgh syok tido pun angkut skali nk bergambar:)

Sampai je, sophea terus bwk keluar chicky yg dia menang tu:) Nabil suke!!

Ahad smpai Keningau, mlm pegi Phuket plk..ish2 jauhnye tu dari Keningau pegi Phuket..hi3, act pegi mkn di Restoran Phuket..best jgk mknan kt situ..

Esok plk pegi pasar..beli lauk n beli nasi lemak yg sedap di Keningau, nasi lemak Pak Kandar, Kenapalah Sandakan tak der nasi lemak yg sedap mcm ni..

Hari Selasa, pegi mandi kolam di Kompleks Sukan Keningau, dah siap2 bwk swimming suit nabil, tp tak bwk pulak pelampung die, tp okay je nabil mandi kolam..seronok!! Balik rumah che ja memproses kek untuk Nabil iaitu cotton soft cheesecake…and the cake is fantastic!! Sodap n cantik…nanti update nxt entry untuk gambar2 masa nabilnye birthday celebration yg simple, tapi cukup bermakna..and ada juga peristiwa menarik jgk berlaku..hi3 tak bleh cite lagi kot peristiwa menarik n lucu tu kena minta kebenaran dengan tuan punya dulu iaitu Sophea.

suka la Nabil bulih main air

Nabil and kak Nana

Bersiar-siar di Taman Jutaya

Nanti update pasal birthday Nabil pulak. ok!

To kak ja, abe mokhsin n family..Terima Kasih byk2, insyaAllah kami dtg lagi okay!!


p/s: nok buat p/s jgk mcm adik2 n kakak2 ku selalu buat di blog diorang:-)

Comments

8 comments to "Trip to Keningau"

fatien adibah said...[Reply to comment]
March 16, 2011 at 3:58 AM

suko napok nabil..hehe...ecece sapo hok tulis ni?abae ise ko?

fatien adibah said...[Reply to comment]
March 16, 2011 at 3:58 AM

suko napok nabil..hehe...ecece sapo hok tulis ni?abae ise ko?

Ahmed Zaki said...[Reply to comment]
March 16, 2011 at 4:16 AM

nabil semakin comel nampak. boleh jadi abang versi putih xD

Janna Wan Muhammad said...[Reply to comment]
March 16, 2011 at 4:35 AM

dek, berapa kali mau post daaa...kalu oghe kecek ulae2 ni..kito panggil gagap..tp kalu post ulae2? kito panggil gapo deh ?

by the way...thanx to all of you too sbb sudi mari rumah ai yg tak seberapa neh, tupon tok dan nok bowok jalan2 sangat...tp ok la..dah jalan2 sampai lebam di 1Borneo kan? hehehe...jgn serik mari umah cheja ye Nabil ! cheja suke banget !

nanti kalu ada rejeki ,cheja nok gi umah nabil plop.ye! love you and miss all of you already...

ise3339 said...[Reply to comment]
March 16, 2011 at 4:48 AM

@fatien adibah kak tie la yg update dik..

ise3339 said...[Reply to comment]
March 16, 2011 at 4:49 AM

@fatien adibahkeno jwb jgk ko hok nih..hi3

ise3339 said...[Reply to comment]
March 16, 2011 at 4:50 AM

abg: ye mmg nabil lg putih dr abg..hi3

kak ja: aha..mmg lebam sggh kt peha sy..hi3, ok..nnti nabil tggu che ja dtg Sandakan ye!

ramizah said...[Reply to comment]
March 17, 2011 at 6:04 PM

buat la p.s. biar nampak misteri sikit... :-)

Followers

Top Commenters

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com