Tuesday, June 21, 2011

Balik Kg

2 comments
Balik kg 2minggu rasa sekejap sahaja masa berlalu..
Alhamdulillah Nabil boleh adjust di kedua-dua belah rumah Penambe n Tumpat..5minit je dia malu-malu, tunjuk ball je terus tak malu:)
Balik sini isnin (13/6) malam sampai Sandakan..tgh malam tu Nabil demam..
Esoknya masih demam dan semakin panas.. lusanya Alhamdulillah semakin ok..
tak ambil gambar sgt pun blk kg... ni ada sikit gmbr..so tgk gambar je la ye:)

Tengah syok sendiri tengok cermin cakap "baby...baby.."

tumpang stroller Wazif masa makan di Noodle Station..high chair habis..

ni masa Aniq n Ahnaf masuk pertandingan bola peringkat Kg Penambang.. Dapat No.3:) dpt assorted biscuit 1 tin sorang..hi3 jadilah..

ni pulak cubaan untuk mengambil gmbr kanak-kanak 2tahun ke bawah tidak berjaya..Nabil n Muaz yang paling susah ikut arahan..Aqeef n Wazif ready je:)

P/S: Tengah fikir menu di Hari Raya...(i know..i know..puasa pun belum lagi)..hihi

Comments

2 comments to "Balik Kg"

Janna Wan Muhammad said...[Reply to comment]
July 5, 2011 at 2:15 PM

aqeef diri molek tu panda jjale doh ko ? ehh..aqqe dah nak masuk 1 year doh kae !

Dewi Aja said...[Reply to comment]
February 24, 2016 at 7:23 AM

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Followers

Top Commenters

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com