Thursday, August 26, 2010

Baju raya

4 comments
Baju raya tahun ni biasa-biasa saje..mcm tahun-tahun sudah, tak dela smpai 4-5psg. Or baju berpesen-pesen..just a simple baju kurung. Sebab kalu jahit baju kebaya ke.kurung moden ke..bukannye pakai, kalau pakai, time raya je la,lps tu simpan je dlm almari. Kalu jahit baju kurung, bleh pakai gi keje. I prefer wearing baju kurung for work, lebih selesa nak mengajar depan budak2 yang bukan budak kecik lagi, tapi dah boleh jadi bapa orang..he3

Cuma tahun ni excited sikit nak beli baju raya untuk nabil J yela 1st time beraya dengan anak kan. Tapi tak bleh nak beli banyak, baby kan cepat besar, nanti kan tak sempat abis pakai, dah tak muat. Ada bbrp baju nabil yang dulu tak pakai sebab rasa mcm besar..skali bila try balik skrg, dah ngam sgt, sempat pakai 2-3 kali je.

Tadi browse some online shop for babies clothing..beli la sepasang, sebab abah nabil ni dah berkenan sangat. Kalau ikut mama dia, beli 3-4 psg dah..sebab byk sgt yg berkenan. Tapi kan..tapi kan..baju baby girl laaaaagi byk yg comel2..takpela nanti nabil dapat adik..girl pulak kot..ala..kalu tak girl, boy..antara dua tu je..he3.


cantikkan sweater ni

yang ni pun cute..

kasut ni pun berkenan..

ini gmbar je mak ude..tak beli pun, window shop je,yg beli tokleh letak kat sini, nantikan basi pulak baju raya nabil hi3

p/s:che adek pon dah ada beli bj raya utk nabil rasanya..nnti adik claim dgn abe ise deh..hi3

Comments

4 comments to "Baju raya"

Ahlami said...[Reply to comment]
August 26, 2010 at 5:00 AM

Mak Ude ponnn ado beli jugop baju ko Nabil. bkn setakat Nabil. ko yasmin, aina, jijah pon mak ude beli. cap esprit belako. hehe.sbb nyo hari tue, terrrrringin sangat nok beli baju ko girls. kebetulan esprit buat sale besar besaran. hehe. haiiiihhh. x sabar nk tgk budok2 ni paka baju tuh.

anyway, beli online kat mano baju2 tuh.comey2 belako. hehe

ise3339 said...[Reply to comment]
August 26, 2010 at 5:42 AM

@Ahlami tak beli la amie yg tu,tu yg brkenan je, tp tak beli. owh..baiknya hati mak uda ni, tak sabar pulak nok tunggu mak uda balik..he3

fatien adibah said...[Reply to comment]
August 26, 2010 at 7:03 AM

memey comey2 blako napok baju..hehe..okay2..bab2 nak claim bereh jahss...kekeke

ise3339 said...[Reply to comment]
August 26, 2010 at 6:01 PM

emm..nabil&mama nabil jah nie beli baju raye...abah nabil baju rayo tahun lepas jah...xleh jadi nie..emmmmn*thinking:)

Followers

Top Commenters

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com