Sunday, August 22, 2010

Anugerah Allah swt

4 comments
Sudah lama tak update blog. En suami bagi tugas utk update blog selalu..dia pulak tukang hias blog…tukar template, tambah aksesori2 blog..tu yang dia minat. Kalu nak karang-mengarang ni dia tak minat. I pun bukanlah minat sgt mengarang..biasanya hangat-hangat tahi ayam, Cuma harap2 kali ni hangat-hangat tahi...(tahi ape eh yg tahan lama bau dia..he3).

Bercakap pasal tajuk..tidak terkira nikmat yg Allah swt telah bagi, tapi yang satu ni yang paling bermakna iaitu zuriat. Allhamdulillah, after 3years of marriage i got pregnant, don’t know why i didn’t get pregnant earlier and don’t know how I did..I mean takdela I pegi berurut ke, mkn ubat ke..ape ke.. itu semua ketentuan Allah. 3 tahun menunggu mungkin tak lama bagi sesetengah orang dan mungkin lama bagi sesetengah orang, tapi org yang mengalaminya saje akan memahami perasaan itu. Mengandungkan Muhammad Nabil, saat yang tidak akan dilupakan…tanggal 11 Mac 2010, 6.55pm, Nabil selamat dilahirkan. Dan sekarang dah berumur 5 bulan 11hari lebih kurang. Sekejap je anak mama dah besar..

This is Nabil (3 minutes after birth)


1 day old



Recently (5 months)

Macam muka sapa ye?

Oklah..see you in next entry…insyaAllah..

Comments

4 comments to "Anugerah Allah swt"

Ahlami said...[Reply to comment]
August 22, 2010 at 7:03 AM

ALHAMDULILLAH.
the wait is worthy.
the wait is also pahala-rewarding.
may Allah reward our family with happiness and baraqah. ameen..

fatien adibah said...[Reply to comment]
August 22, 2010 at 8:18 AM

alhamdulillah
alhamdulillah alhamdulillah..segala puji bagi Allah..and kelahiran muhammad nabil ni buat semua orang happy da tertuggu2..hehe..

sayang nabil anak juruh!

Mr. and Mrs. Mokhsin said...[Reply to comment]
August 24, 2010 at 8:43 PM

yer..keep everything here...supaya nanti,bila nabil besar and pandai baca..Nabil bulih baca balik coretan Mama n Abah dia....

ise3339 said...[Reply to comment]
August 25, 2010 at 2:48 AM

@Ahlamiameen....

adek: nabil juruh mcm che adek dio la..

kak ja: insyaAllah..dh ade anak ni semangat ckit kot nok update blog.

Followers

Top Commenters

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com