Friday, February 20, 2009

First Tag

4 comments
Ermm..ni tag dari abg mokhsin...ni la first time nak buat this tag thing.. b4 this dah pernah kena tag tapi tak pernah buat pon, org pun dah fed up kot nak tag kitorg.. tapi yang ini kita buat..so Abe Mokhsin..here it goes..

"The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tagged 6 people.”

1. I am...
2. I really want to go...
Around the world..he3

3. My favourite place is...


4. My favourite thing is...

5. my favourite drink is...


6. My favourite food is...

7. My favourite
colour is...


Colourful...:)
8. I live in..



9. I was born at...

10. My college was...
and
UTM, Skudai

11. my favourite story is...

12. My hobby is.....

13. I wish for this.....


and this...


and this.....(hahaha).

Finally, i want to tag..nobody..so that this tag will end here..hahaha.. tak adalah..tak tahu dah nak tag sapa, msti lah tag org yang slalu baca blog kita kan2..tapi org yg slalu baca blog pulak semua dah kena tag ni..he3.. so that's all i guess.. Wassalam

Comments

4 comments to "First Tag"

Mr. and Mrs. Mokhsin said...[Reply to comment]
February 22, 2009 at 8:37 AM

ise...
itu kari kapla ikan manyak sedap kalu saya ada...
nanti saya suruh itu kakak bikin manyak besar punya kapla...
bawa pigi sandakan...

ooohhh...
itu jazz ka civic...?
suda tukar ka?

ise3339 said...[Reply to comment]
February 24, 2009 at 10:23 PM

itu kapla ikan manyak murah di sini..nsb baik murah, bleh mkn selalu :)
he3..dh upgrade sikit kpd civic 2.0 type R..

Mr. and Mrs. Mokhsin said...[Reply to comment]
March 8, 2009 at 12:30 PM

tapi...
memang cantik keter tu...
d/p pun kene upgrade...

kecuali order dari jepung...

Ahlami said...[Reply to comment]
March 15, 2009 at 12:28 AM

update! update!!
hehehe

Followers

Top Commenters

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com