Sunday, February 8, 2009

Ahlami's visit

5 comments
Hari Jumaat (6 Feb) lebih kurang 5.30ptg, Ahlami sampai di airport Sandakan..
I was excited since dah lama jgk takde org dtg visit kami di Sandakan ni..
The next day (Sabtu) terpaksa bawa Ahlami ke sekolah, sebab ada Majlis Penutup Sukan Tahunan Sekolah.. Ahlami jadi jurugambar tak rasmi..ambil gambar budak2 Sabah bersukan dalam lumpur..he3


Pada petang harinya, kami pergi ke Sepilok..untuk melawat sedara mara George W.Bush (hehe..)

Sepilok ni a must visit place kalau dtg ke Sandakan ni.. People comes all over the world to see the Orang Utan..we Malaysian tak kisah pom kan2.. Nak masuk sana, kalau nak ambil gambar dengan kamera sendiri kena bayar RM10 for each camera. Kami bawa masuk satu kamera but our camera is no match to others'



On the 3rd day of her stay..which is the day she'll be leaving for Keningau..kami bwk dia melawat Pasar Sandakan..takde apa yg menarik sangat..tapi sempat jgk membeli beberapa utas gelang mutiara and kristal..
Selepas itu kami ke Taman Buaya Sandakan.. Banyak sangat buaya..rasanya lebih 100ekor..tak termasuk yang tak ada ekor..he3

Pada petangnya or malam i guess Ahlami dh nak pergi meninggalkan kami (ni part yang tak best..) hantar Ahlami pegi airport, flight 6.50pm ke KK. Abg Mokhsin akan menjemput Ahlami ke Keningau untuk melawat Kak Ja, Sophea, Laila, Yasmin and Aina puloks..

So Amie, hope you enjoy your stay here..walaupun sekejap..
nanti dtgla lagi yer..dtg lama sikit..bleh la kita pegi Semporna ke..Sipadan ke..Kundasang ke..Tawau ke..banyak lagi tempat bleh visit:) ok..itu saja untuk kali ini layanlah gambar2 di bawah ini....Wassalam.

Orang di dalam hutan dan Orang Utan


Ahlami with the crocs....ke aligators?


Siapa lagi tinggi?

Comments

5 comments to "Ahlami's visit"

Alexi said...[Reply to comment]
February 8, 2009 at 3:02 PM

X aci laa dio leh gi derap2...xpo2...nk gi derap jugop lepah hbs final examm...huhuhuh

ramizah said...[Reply to comment]
February 9, 2009 at 4:29 AM

kami pun belum sampai sandakan lagi..insyallah ada lah tu.. zaki wafi nak pergi sgt tgk sedara mara bush tu..kata ise la..

ami said...[Reply to comment]
February 9, 2009 at 8:17 AM

hehee..rase mcm fofular plak ade entri khas utk saye...
oh..i love sandakan sbnrnye..
xsibuk..tp ok la..ckup lengkap facilities..ado cinema lagi..hehe..
sure nok g lagi sandakan..kalu ado rezki..insyaAllah..
i really enjoyed myself in sdkn.
and tq for everything kaktie n abe ise..
appreciate that!

bubye
amie

ise3339 said...[Reply to comment]
February 9, 2009 at 5:19 PM

Alexi: takpo..ahlami wlaupon gi derap mana2 pon..si dia tetap di hati;)

kak ngoh: Dtgla cepat2..tapi dtg lama sikit bleh jln byk tempat..dtg sini sblm Che T n Ayh Se pindah

Amie: msti la ade entry khas..bkn selalu ore mari melawat Kak Tie di Sandakan ni..

Mr. and Mrs. Mokhsin said...[Reply to comment]
February 17, 2009 at 5:25 PM

nok g derap semacam....g, jangan x g....

u've been tagged...

Followers

Top Commenters

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com